Si el teu fill pateix per fer noves relacions i arriba a la incapacitat o evitació d’establir noves relacions i activitats socials podem fer tractament psicològic d’acompanyament juntament amb la família per millorar les habilitats socials i superar aquesta fòbia social.

Quan és un problema la timidesa?

Quan aquesta característica ens impedeix portar una vida normal i ens aparta d’una vida social per temor al sentit del ridícul i a ser criticat pels altres és quan realment es necessita ajuda d’un professional especialista en psicoteràpia.

Consulta psicològica a Barcelona (Eixample Esquerra)

Si necessites ajuda pots contactar-nos o apropar-te a fer una consulta psicològica, estem al carrer Josep Tarradellas de Barcelona (prop de plaça Francesc Macià entre el carrer Londres i Rocafort). Un equip d’experts psicòlegs liderats per la psicòloga Laia Boixeda que pot ajudar-te a solucionar qualsevol problema psicològic que puguis patir, o pateixi algun familiar, amic. Per arribar a la nostra consulta pots arribar amb els autobusos: 27, 32, 41, 54, 59, 66, H8. O la parada de metro Entença (L5) o una miqueta més lluny: Plaça del Centre (L3) o el tramvia (T1, T2, T3)