A la teràpia psicològica es detectaran les àrees socials més afeblides del nen o adolescent i es potenciaran totes les virtuts de la seva personalitat per aconseguir relacionar-se.

En què consisteixen els problemes de relació?

Els nens i adolescents, tenen molts problemes per establir relacions socials i mantenir-les, la qual cosa causa ansietat i sentiments negatius sobre el seu propi valor com a persones i la seva qualitat de vida.

El rebuig dels companys, l’agressió i retraïment social i el Bulling són les variables *predictoras més importants d’inadaptació actual i futura dels nens o adolescents.

En la teràpia psicològica es detectaran les àrees socials més afeblides del nen o adolescent i es potenciaran totes les facetes de la seva personalitat per aconseguir relacionar-se.

Consulta psicològica a Barcelona (Eixample Esquerra)

Si necessites ajuda pots contactar-nos o apropar-te a fer una consulta psicològica, estem al carrer Josep Tarradellas de Barcelona (prop de plaça Francesc Macià entre el carrer Londres i Rocafort). Un equip d’experts psicòlegs liderats per la psicòloga Laia Boixeda que pot ajudar-te a solucionar qualsevol problema psicològic que puguis patir, o pateixi algun familiar, amic. Per arribar a la nostra consulta pots arribar amb els autobusos: 27, 32, 41, 54, 59, 66, H8. O la parada de metro Entença (L5) o una miqueta més lluny: Plaça del Centre (L3) o el tramvia (T1, T2, T3)