Tractar un nen amb ansietat per separació sol fer-se amb tècniques similars en els tractaments d’ansietat en general. Per a un correcte tractament caldrà realitzar un seguiment minuciós d’antecedents i tendències de comportament per corregir les pautes de comportament que ajuden a generar aquests sentiments negatius.

Característiques de l’Ansietat de separació en nens

El nen sofreix quan se separa dels seus sers estimats, és un trastorn invalidant i comporta pors irracionals, perduda de l’apetit, nauseas, dolor de panxa i ansietat generalitzada. Presenten a més ansietat anticipatoria perquè alguna cosa dolent va a ocurrir.el tractament és psicoterapéutico juntament amb la col·laboració dels pares.

Consulta psicològica a Barcelona (Eixample Esquerra)

Si necessites ajuda pots contactar-nos o apropar-te a fer una consulta psicològica, estem al carrer Josep Tarradellas de Barcelona (prop de plaça Francesc Macià entre el carrer Londres i Rocafort). Un equip d’experts psicòlegs liderats per la psicòloga Laia Boixeda que pot ajudar-te a solucionar qualsevol problema psicològic que puguis patir, o pateixi algun familiar, amic. Per arribar a la nostra consulta pots arribar amb els autobusos: 27, 32, 41, 54, 59, 66, H8. O la parada de metro Entença (L5) o una miqueta més lluny: Plaça del Centre (L3) o el tramvia (T1, T2, T3)