Com hem indicat a la nostra pàgina sobre el tractament de l’anorèxia i la bulímia per adults, nosaltres podem ajudar a millorar a pacients adolescents o preadolescents que pateixin de trastorns alimentaris com l’anorèxia o la bulímia. Si vols saber més sobre els símptomes i signes d’alerta visita la pàgina abans esmentada o contacta’ns i t’assessorarem.

L’anorèxia i la bulímia són dos trastorns de la conducta alimentària.

L’anorèxia ve definida per una incapacitat per seguir un pla alimentari equilibrat, amb conductes persistents per perdre pes. Rebuig involuntari o disminució de la gesta alimentària amb la finalitat de perdre pes més enllà dels límits fisiològics. La bulímia nerviosa consisteix en el desig de controlar el pes i el menjar i es caracteritza per la presència d’afartaments recurrents.

Consulta psicològica a Barcelona (Eixample Esquerra)

Si necessites ajuda pots contactar-nos o apropar-te a fer una consulta psicològica, estem al carrer Josep Tarradellas de Barcelona (prop de plaça Francesc Macià entre el carrer Londres i Rocafort). Un equip d’experts psicòlegs liderats per la psicòloga Laia Boixeda que pot ajudar-te a solucionar qualsevol problema psicològic que puguis patir, o pateixi algun familiar, amic. Per arribar a la nostra consulta pots arribar amb els autobusos: 27, 32, 41, 54, 59, 66, H8. O la parada de metro Entença (L5) o una miqueta més lluny: Plaça del Centre (L3) o el tramvia (T1, T2, T3)