Al principi el tractament consisteix en una evaluació a través d’una visita amb l psiquiatra, una primera presa de contacte per estrènyer llaços amb el pacient i després amb la família.

Pot ser un període de confusió i sufocació pel pacient, de manera que és fonamental el suport i enteniment per la part de tot el personal assistencial i la família. Aquesta relació de confiança mútua entre el pacient i l’equip de salut mental és essencial que es generi des del principi del procés terapèutic.

Quins són els Símptomes dels Trastorns Psicóticos?

  1. Trastorns caracteritzats per alteracions greus del pensament i la percepció.
  2. Distorsions del sentit de la realitat i una notable desorganització de la personalitat.

El tractament és farmacològic i terapèutic i sovint es realitzen entrevistes a la família amb la finalitat d’oferir suport emocional.

Consulta psicològica a Barcelona (Eixample Esquerra)

Si necessites ajuda pots contactar-nos o apropar-te a fer una consulta psicològica, estem al carrer Josep Tarradellas de Barcelona (prop de plaça Francesc Macià entre el carrer Londres i Rocafort). Un equip d’experts psicòlegs liderats per la psicòloga Laia Boixeda que pot ajudar-te a solucionar qualsevol problema psicològic que puguis patir, o pateixi algun familiar, amic. Per arribar a la nostra consulta pots arribar amb els autobusos: 27, 32, 41, 54, 59, 66, H8. O la parada de metro Entença (L5) o una miqueta més lluny: Plaça del Centre (L3) o el tramvia (T1, T2, T3)