Els trastorns de personalitat es caracteritzen pel fet que ocupen el temps d’una gran part de la vida de la persona en l’instant present i al llarg del temps. En el seu tractament es pretén mudar per ser capaç de solucionar els inconvenients actuals i després identificar i alterar conductes apreses i eficients anteriorment que prossegueixen emprant-se en el present, on ja no serien recomanables.

Com es reconeix un trastorn de personalitat?

Quan els trets de personalitat es tornen inflexibles i rígids, *desadaptativos, causen una deterioració funcional que impedeixen adaptar-se al mitjà. El tractament adequat és mixt: farmacològic i psicoterapèutic. Si es realitza el tractament adequat el pacient millora notablement. Aquest tractament el realitzen el psiquiatra i el psicòleg clínic.

Consulta psicològica a Barcelona (Eixample Esquerra)

Si necessites ajuda pots contactar-nos o apropar-te a fer una consulta psicològica, estem al carrer Josep Tarradellas de Barcelona (prop de plaça Francesc Macià entre el carrer Londres i Rocafort). Un equip d’experts psicòlegs liderats per la psicòloga Laia Boixeda que pot ajudar-te a solucionar qualsevol problema psicològic que puguis patir, o pateixi algun familiar, amic. Per arribar a la nostra consulta pots arribar amb els autobusos: 27, 32, 41, 54, 59, 66, H8. O la parada de metro Entença (L5) o una miqueta més lluny: Plaça del Centre (L3) o el tramvia (T1, T2, T3)