Per a pacients que mostren resistència a obrir-se i als tractaments d’hipnosi clàssica se’ls pot aplicar la hipnosi Ericksoniana, un mètode «a mida» per arribar al més profund dels problemes d’una manera indirecta.

Amb la hipnosi ericksoniana tots els individus són hipnotitzables, a diferència de les tècniques que posen en trànsit amb la hipnosi ericksoniana ens endinsem en la psique de la persona indirectament, podem anar esquivant les resistències que puguin oferir, entrar al seu món, i adequar-nos.

Aquesta tècnica té multitud d’aplicacions, principalment tractar les addiccions, ansietat, disfuncions sexuals, els diferents tipus de fòbies, el trastorn d’estrès posttraumàtic i les neurosis. Una sessió amb aquest mètode dura al voltant de 45 minuts, i comença amb un diàleg, seguit de la sessió. En culminar la hipnosi, el terapeuta estableix un diàleg amb el pacient per conèixer els sentiments sobre la sessió. Aquesta teràpia té algunes contraindicacions, en tot cas de patologies severes.

Consulta psicològica a Barcelona (Eixample Esquerra)

Si necessites ajuda pots contactar-nos o apropar-te a fer una consulta psicològica, estem al carrer Josep Tarradellas de Barcelona (prop de plaça Francesc Macià entre el carrer Londres i Rocafort). Un equip d’experts psicòlegs liderats per la psicòloga Laia Boixeda que pot ajudar-te a solucionar qualsevol problema psicològic que puguis patir, o pateixi algun familiar, amic. Per arribar a la nostra consulta pots arribar amb els autobusos: 27, 32, 41, 54, 59, 66, H8. O la parada de metro Entença (L5) o una miqueta més lluny: Plaça del Centre (L3) o el tramvia (T1, T2, T3)