El tractament per a la drogoaddicció té com a finalitat assistir a l’adepte a deixar la recerca i el consum de la droga. La drogoaddicció acostuma a ser un trastorn crònic caracteritzat per recaigudes eventuals, per norma general no és suficient amb un sol cicle de tractament en un curt termini. Per bastants persones, el tractament és un procés en un llarg termini que implica múltiples intervencions i supervisió regular en el temps.

¿Com combatre la drogodependència?

La drogoaddicció és una dependència d’una droga il·legal o fàrmac que no ets capaç de controlar el consum i la segueixes utilitzant malgrat saber que et causa un gran perjudici. Per exemple, per deixar de fumar, la major part de les persones descobreixen que no poden fer-ho per si sols.

Vam realitzar un tractament conjunt tant el psiquiatre com el psicòleg clínic perquè el pacient pugui aconseguir interrompre el seu consum habitual sense presentar símptomes d’abstinència.

Consulta psicològica a Barcelona (Eixample Esquerra)

Si necessites ajuda amb el teu impulsivitat pots contactar-nos o apropar-te a fer una consulta psicològica, estem al carrer Josep Tarradellas de Barcelona (prop de plaça Francesc Macià entre el carrer Londres i Rocafort). Un equip d’experts psicòlegs liderats per la psicòloga Laia Boixeda que pot ajudar-te a solucionar qualsevol problema psicològic que puguis patir, o pateixi algun familiar, amic. Per arribar a la nostra consulta pots arribar amb els autobusos: 27, 32, 41, 54, 59, 66, H8. O la parada de metro Entença (L5) o una miqueta més lluny: Plaça del Centre (L3) o el tramvia (T1, T2, T3)