L’autoestima és l’opinió que tenim sobre nosaltres mateixos i de quina manera valorem aquesta opinió. Així que quan parlem d’autoestima és sobre la capacitat que tenim de valorar-nos, conèixer-nos, entendre’ns, admetre’ns i sobretot, estimar-nos. Podem aconseguir que vegis el costat amable de tu.

Com tenir més confiança i seguretat

La imatge de nosaltres mateixos és el més important i és el que ens ajuda a valorar-nos ia tenir més confiança i seguretat en si mateixa, en canvi una imatge de nosaltres negativa ens impedeix valorar-nos i ens provoca molta inseguretat i manca de confiança el que ens impedeix emprendre metes. El nostre equip de psicòlegs és expert en aquestes qüestions i podrà ajudar-te a aconseguir els teus objectius i valorar-te com et mereixes.

Consulta psicològica a Barcelona (Eixample Esquerra)

Si necessites ajuda pots contactar-nos o apropar-te a fer una consulta psicològica, estem al carrer Josep Tarradellas de Barcelona (prop de plaça Francesc Macià entre el carrer Londres i Rocafort). Un equip d’experts psicòlegs liderats per la psicòloga Laia Boixeda que pot ajudar-te a solucionar qualsevol problema psicològic que puguis patir, o pateixi algun familiar, amic. Per arribar a la nostra consulta pots arribar amb els autobusos: 27, 32, 41, 54, 59, 66, H8. O la parada de metro Entença (L5) o una miqueta més lluny: Plaça del Centre (L3) o el tramvia (T1, T2, T3)