Les nostres reputades sexòlogues podran ajudar-te a millorar la teva vida sexual i guanyar confiança i independència per assolir els teus objectius.

En què consisteix el Vaginisme?

El vaginisme es deu a la contracció involuntària dels músculs que envolten a la vagina davant l’intent de penetració. Aquests espasmos no solen causar dolor, però dificulten i empitjoren la penetració. Hi ha diverses causes de caràcter físic com la dispareunia (relació sexual dolorosa) i com conseqüència de la por al dolor, la major dificultat per excitar-se i lubricar.

Les causes o derivacions psicològiques:

Conseqüència de l’estat emocional i frustració sexual, prr no poder arribar a la penetració, i fins i tot pot derivar en una fòbia sexual.

Consulta psicològica a Barcelona (Eixample Esquerra)

Si necessites ajuda pots contactar-nos o apropar-te a fer una consulta psicològica, estem al carrer Josep Tarradellas de Barcelona (prop de plaça Francesc Macià entre el carrer Londres i Rocafort). Un equip d’experts psicòlegs liderats per la psicòloga Laia Boixeda que pot ajudar-te a solucionar qualsevol problema psicològic que puguis patir, o pateixi algun familiar, amic. Per arribar a la nostra consulta pots arribar amb els autobusos: 27, 32, 41, 54, 59, 66, H8. O la parada de metro Entença (L5) o una miqueta més lluny: Plaça del Centre (L3) o el tramvia (T1, T2, T3)