Els trastorns sexuals són alteracions en la resposta sexual normal que poden afectar alguna de les seves fases, al desig, l’excitació o l’orgasme. En l’home els trastorns més freqüents són: ejaculació precoç, trastorn d’erecció i desig sexual hipoactiu. Descartada causa orgànica s’inicia tractament comptant amb la col·laboració de la seva parella.

Transtorns sexuals femenins

  • Trastorn sexual hipoactiu: Desig sexual inhibit, no solament cap al coit sinó també cap a pensaments, fantasies i situacions eròtiques.
  • Trastorn per aversió al sexe: Podríem definir-li com una fòbia a tot contacte genital amb una altra persona.
  • Trastorn orgásmic femení: Dificultat per aconseguir l’orgasme o absència d’aquest.
  • Vaginisme: Trastorn que es caracteritza per contraccions involuntàries dels músculs del terç exterior de la vagina impedint el coit.
  • Dispareunia: Dolor genital persistent o recurrent que apareix en algun moment de la relació sexual. El tractament de tots els trastorns sexuals consisteix a acudir a sessions de teràpia amb una psicòloga clínica en l’especialitat de sexologia on ajuda a la parella a solucionar aquests problemes.

Consulta psicològica a Barcelona (Eixample Esquerra)

Si necessites ajuda pots contactar-nos o apropar-te a fer una consulta psicològica, estem al carrer Josep Tarradellas de Barcelona (prop de plaça Francesc Macià entre el carrer Londres i Rocafort). Un equip d’experts psicòlegs liderats per la psicòloga Laia Boixeda que pot ajudar-te a solucionar qualsevol problema psicològic que puguis patir, o pateixi algun familiar, amic. Per arribar a la nostra consulta pots arribar amb els autobusos: 27, 32, 41, 54, 59, 66, H8. O la parada de metro Entença (L5) o una miqueta més lluny: Plaça del Centre (L3) o el tramvia (T1, T2, T3)