Si estimes a la teva parella però sents que les coses comencen a torçar-se, la comunicació no flueix i tots dos desitgeu salvar la relació segurament serà una bona idea intentar buscar un mediador que dugui a terme una teràpia de parella que ajudi a evitar les dinàmiques destructives i es substitueixin per altres que ofereixin un futur satisfactori per a ambdós.

Com relacionar-te amb la teva parella

Quan la relació de parella comença a no ser gratificant per a un dels dos i comença a faltar comunicació i s’acaba amb retrets és quan és necessari acudir a un terapeuta que pugui orientar i millorar la qualitat de convivència d’aquesta parella.

  • “Enganxar-se” en discussions inútils i destructives en les quals es fa sofrir i se sofreix sense arribar a cap solució.
  • No parlar ni comunicar, ins i tot arribar a la indiferència, per la qual cosa la relació va morint.
  • La dificultat per acceptar les diferències de l’altra persona. Cadascun se centra en el que l’altre hauria de canviar sense parar esment al que un mateix pot modificar.
  • En parelles amb fills, abandonar l’espai de la parella per dedicar-se a ser pares..
  • Diferents formes de concebre l’educació dels fills.
  • Conflictes difícils d’abordar, tals com, nfidelitats, problemes sexuals….
  • Es produeixen gelosia patològica  per part d’un dels membres de la parella o tots dos, que impedeixen el gaudi de la relació.

Consulta psicològica a Barcelona (Eixample Esquerra)

Si necessites ajuda pots contactar-nos o apropar-te a fer una consulta psicològica, estem al carrer Josep Tarradellas de Barcelona (prop de plaça Francesc Macià entre el carrer Londres i Rocafort). Un equip d’experts psicòlegs liderats per la psicòloga Laia Boixeda que pot ajudar-te a solucionar qualsevol problema psicològic que puguis patir, o pateixi algun familiar, amic. Per arribar a la nostra consulta pots arribar amb els autobusos: 27, 32, 41, 54, 59, 66, H8. O la parada de metro Entença (L5) o una miqueta més lluny: Plaça del Centre (L3) o el tramvia (T1, T2, T3)