Si sents que hi ha problemes de comunicació a la teva parella que amenaça el futur d’una parella a la que vols, i que tots dos esteu disposats a salvar la relació, potser és el moment d’acudir a un especialista.

Com apareixen els problemes de comunicació?

Els problemes en la comunicació de parella són molt comunes i molt perillosos per al bon funcionament de la parella. En la immensa majoria dels casos, existeix una dificultat (o s’ha perdut aquesta facultat) de parlar l’un amb l’altre.

L’habilitat de dir a l’altra part de la parella els nostres sentiments i desitjos és molt important en qualsevol relació. Perquè la relació de parella creixi sana, les esperances, somnis i problemes han de ser compartits.

Per què apareixen els problemes de comunicació?

Aquestes poden ser algunes causes:

  • Dolents entesos que no s’han resolt. Si no es parlen a temps, s’acumulen.
  • Comunicació superficial. No es parla del realment important per a l’altre o no sabem escoltar a l’altre o fer-li sentir que li escoltem.
  • Poca disposició o coneixement per arreglar els conflictes.

Consulta psicològica a Barcelona (Eixample Esquerra)

Si necessites ajuda pots contactar-nos o apropar-te a fer una consulta psicològica, estem al carrer Josep Tarradellas de Barcelona (prop de plaça Francesc Macià entre el carrer Londres i Rocafort). Un equip d’experts psicòlegs liderats per la psicòloga Laia Boixeda que pot ajudar-te a solucionar qualsevol problema psicològic que puguis patir, o pateixi algun familiar, amic. Per arribar a la nostra consulta pots arribar amb els autobusos: 27, 32, 41, 54, 59, 66, H8. O la parada de metro Entença (L5) o una miqueta més lluny: Plaça del Centre (L3) o el tramvia (T1, T2, T3)