No permetis que els sentiments negatius t’impedeixin continuar gaudint de la vida plenament, en cas que no puguis suportar les conseqüències del climateri pots acudir a teràpia de suport per no deixar-te deprimir per la menopausa.

La Menopausa no és una malaltia

S’entén per menopausa el cessament de la menstruació durant més d’un any, i ocorre al voltant dels 50 anys d’edat.

En haver-hi una menor disminució dels nivells d’estrògens, apareixen els següents símptomes: fogots, sudoracions, sequedat vaginal, cansament, dificultat de concentració, ansietat, depressió, irritabilitat, disminució del *alivido, insomni i sentiment de minusvalidesa en sentir-se «vella».

Són aquests últims símptomes on el psicòleg clínic pot ajudar i ser un gran suport.

Consulta psicològica a Barcelona (Eixample Esquerra)

Si necessites ajuda pots contactar-nos o apropar-te a fer una consulta psicològica, estem al carrer Josep Tarradellas de Barcelona (prop de plaça Francesc Macià entre el carrer Londres i Rocafort). Un equip d’experts psicòlegs liderats per la psicòloga Laia Boixeda que pot ajudar-te a solucionar qualsevol problema psicològic que puguis patir, o pateixi algun familiar, amic. Per arribar a la nostra consulta pots arribar amb els autobusos: 27, 32, 41, 54, 59, 66, H8. O la parada de metro Entença (L5) o una miqueta més lluny: Plaça del Centre (L3) o el tramvia (T1, T2, T3)