A la nostra consulta de sexologia disposem d’un espai per a un tractament eficaç contra la falta de desig sexual i avaluar les causes que poden estar causant els teus problemes en la parella. És normal tenir alts i baixos de desig al llarg de la vida, i pot tenir diferents causes, des farmacològiques per algun tractament fins per alguna pèrdua en la família … És fonamental un primer diagnòstic per valorar les solucions potencials a baix interès pel sexe , que pot causar bastants problemes en la parella.

Els problemes de desig sexual inhibit

Solen necessitar d’atenció *sexológica, que inclou treballar factors de predisposició, relacionats amb la història eròtica i l’educació sexual, així com uns altres que tenen a veure amb aspectes més profunds i estan relacionats bé amb els vincles amb els pares i mares o amb la por a comprometre’s en un plànol emocional.

La falta de desig sol tenir una repercussió important en la relació de parella, sobretot si és l’home el que pateix aquesta manca.

Consulta psicològica a Barcelona (Eixample Esquerra)

Si necessites ajuda pots contactar-nos o apropar-te a fer una consulta psicològica, estem al carrer Josep Tarradellas de Barcelona (prop de plaça Francesc Macià entre el carrer Londres i Rocafort). Un equip d’experts psicòlegs liderats per la psicòloga Laia Boixeda que pot ajudar-te a solucionar qualsevol problema psicològic que puguis patir, o pateixi algun familiar, amic. Per arribar a la nostra consulta pots arribar amb els autobusos: 27, 32, 41, 54, 59, 66, H8. O la parada de metro Entença (L5) o una miqueta més lluny: Plaça del Centre (L3) o el tramvia (T1, T2, T3)