La majoria de vegades que els homes tenen una mala experiència relacionada amb la manca d’erecció desenvolupen un torrent de pensaments negatius que poden acabar convertint-se en un problema psicològic que impedeixi l’erecció, o que impedeixi consumar el coit ja que costa molt mantenir una erecció ferma . Poques vegades és impotència amb origen físic, com podria ser causada per la diabetis, cops forts o trencaments de penis … En aquests casos el tractament sol ser quirúrgic.

Problemes per tenir una erecció

És quan un home no pot aconseguir o mantenir una erecció del penis que sigui prou ferm per tenir una relació sexual. És possible que vostè no pugui aconseguir una erecció en absolut o que la perdi durant el coit abans d’estar llest. Si l’afecció persisteix, es denomina disfunció eréctil.

Els casos d’impotència psicològica, o farmacològica, podem aconseguir que tot torni a la normalitat i fins i tot guanyar control sobre la nostra sexualitat.

Consulta psicològica a Barcelona (Eixample Esquerra)

Si necessites ajuda pots contactar-nos o apropar-te a fer una consulta psicològica, estem al carrer Josep Tarradellas de Barcelona (prop de plaça Francesc Macià entre el carrer Londres i Rocafort). Un equip d’experts psicòlegs liderats per la psicòloga Laia Boixeda que pot ajudar-te a solucionar qualsevol problema psicològic que puguis patir, o pateixi algun familiar, amic. Per arribar a la nostra consulta pots arribar amb els autobusos: 27, 32, 41, 54, 59, 66, H8. O la parada de metro Entença (L5) o una miqueta més lluny: Plaça del Centre (L3) o el tramvia (T1, T2, T3)