A la nostra consulta psicològica comptem amb especialistes sexòlegs que poden ajudar-te a millorar la teva vida sexual. Malgrat que l’ejaculació retardada pot ser degut a un ampli ventall de causes, només alguns dels casos més severs suposen un problema crònic.

Què és l’ejaculació retardada?

La eyaculación retardada o tardía és simplement la dificultat que tenen alguns homes a ejacular, malgrat una forta excitació sexual. Això es produeix més vegades durant l’acte sexual amb una parella que durant la masturbació.

Les causes psicològiques stan vinculades amb un problema que es remunta a la infància o amb un problema en les relacions de parella.

Consulta psicològica a Barcelona (Eixample Esquerra)

Si necessites ajuda pots contactar-nos o apropar-te a fer una consulta psicològica, estem al carrer Josep Tarradellas de Barcelona (prop de plaça Francesc Macià entre el carrer Londres i Rocafort). Un equip d’experts psicòlegs liderats per la psicòloga Laia Boixeda que pot ajudar-te a solucionar qualsevol problema psicològic que puguis patir, o pateixi algun familiar, amic. Per arribar a la nostra consulta pots arribar amb els autobusos: 27, 32, 41, 54, 59, 66, H8. O la parada de metro Entença (L5) o una miqueta més lluny: Plaça del Centre (L3) o el tramvia (T1, T2, T3)