Si pateixes d’aquesta malaltia no has de martirizarte, té solució i pot tractar-se per portar una vida sexual sana i plenament satisfactòria per a tu i la teva parella. En el nostre consultori psicològic coneixem el tema a fons i tenim un àmplia experiència ajudant a homes i parelles amb problemes relacionats amb l’ejaculació precoç.

T’ajudem a combatre l’ejaculació precoç

Existeixen diferents tractaments per a l’ejaculació precoç i les seves solucions solen passar gairebé sempre per una combinació de teràpia psicològica i metgessa. Però, al marge del que ens recomani el nostre metge especialista, hi ha infinitat d’opcions que poden ajudar a superar aquest problema tan molest.

Consulta psicològica a Barcelona (Eixample Esquerra)

Si necessites ajuda pots contactar-nos o apropar-te a fer una consulta psicològica, estem al carrer Josep Tarradellas de Barcelona (prop de plaça Francesc Macià entre el carrer Londres i Rocafort). Un equip d’experts psicòlegs liderats per la psicòloga Laia Boixeda que pot ajudar-te a solucionar qualsevol problema psicològic que puguis patir, o pateixi algun familiar, amic. Per arribar a la nostra consulta pots arribar amb els autobusos: 27, 32, 41, 54, 59, 66, H8. O la parada de metro Entença (L5) o una miqueta més lluny: Plaça del Centre (L3) o el tramvia (T1, T2, T3)