La psicoteràpia del trauma es fonamenta en una relació de manera profunda íntima en què terapeutes i supervivents d’abús mantenen el reclam d’aquests per la seva vida, el seu cos … Els dos es comprometen a efectuar aquesta tasca amb honradesa i bravura. No obstant això l’ambivalència acorden: exposar-se, confiar i relacionar-se amb l’altre.

Que conseqüències impliquen les agressions sexuals?

Moltes víctimes de violació sofriran un trastorn d’estrès postraumátic. El tractament dependrà si és una víctima recent o no recent.

Consulta psicològica a Barcelona (Eixample Esquerra)

Si necessites ajuda pots contactar-nos o apropar-te a fer una consulta psicològica, estem al carrer Josep Tarradellas de Barcelona (prop de plaça Francesc Macià entre el carrer Londres i Rocafort). Un equip d’experts psicòlegs liderats per la psicòloga Laia Boixeda que pot ajudar-te a solucionar qualsevol problema psicològic que puguis patir, o pateixi algun familiar, amic. Per arribar a la nostra consulta pots arribar amb els autobusos: 27, 32, 41, 54, 59, 66, H8. O la parada de metro Entença (L5) o una miqueta més lluny: Plaça del Centre (L3) o el tramvia (T1, T2, T3)