Assegurem que és molt fàcil tornar-se addicte, donçs representa plaure i genera una reducció important de l’ansietat, la qual pot ser reflex d’una educació sexual enfocada cap al negatiu. No existeix una orientació sexual a la llibertat, en plaure, al gaudi, sinó mes bé a evitar embarassos, al fet que és pecat, etcètera. Molta gent creix amb aquesta educació i quan s’inicia en el sexe, barreja la seva ansietat amb el tabú.

Tractament per l’addicció al sexe

En el tractament per l’addicció al sexe, treballem en assistir al pacient i delimitar-ne les conductes sexuals que destrueixen relacions, eviten el compromís o destrossen els seus valors personals (lleialtat, no ferir la resta …) o de la vida diària (sostenir la seva feina, no ser detingut …). Cal arribar a l’autoconeixement i anar descobrint de quina manera la vida anterior ha estat perjudicada pels patrons de la conducta sexual addictiva.

Consulta psicològica a Barcelona (Eixample Esquerra)

Si necessites ajuda pots contactar-nos o apropar-te a fer una consulta psicològica, estem al carrer Josep Tarradellas de Barcelona (prop de plaça Francesc Macià entre el carrer Londres i Rocafort). Un equip d’experts psicòlegs liderats per la psicòloga Laia Boixeda que pot ajudar-te a solucionar qualsevol problema psicològic que puguis patir, o pateixi algun familiar, amic. Per arribar a la nostra consulta pots arribar amb els autobusos: 27, 32, 41, 54, 59, 66, H8. O la parada de metro Entença (L5) o una miqueta més lluny: Plaça del Centre (L3) o el tramvia (T1, T2, T3)