Especialistes en psicologia clínica, sexologia, psicoteràpia i psiquiatria…

El centre de psicoteràpia es va fundar l’any 1.994 amb la finalitat de poder ajudar i alleujar el sofriment psicològic.

Tots els nostres pacients reben tractament individualitzat en funció de la seva personalitat i del problema que plantegen, és a dir, ens adaptem a la necessitats del pacient basant-nos en els nostres protocols i coneixements científics.

LES NOSTRES ÀREES DE TERAPIA

psicòlegs infantils

terapia parella

terapia adults

Psicòloga a Barcelona

Quan és convinent o necessari un tractamnent psicològic?

Al llarg de la vida les persones podem sofrir diferents dificultats que ens ocasiona ansietat estrès, depressió , és llavors quan és necessari acudir a un centre de psicologia per poder valorar la necessitat d’ajuda psicoterapéutica.

La nostra metodologia consisteix a fer unes entrevistes diagnostiques establint una hipòtesi de treball i una adreça de tractament psicoterapéutic sempre individualitzat tenint en compte la personalitat del client. Construïm el problema juntament amb el pacient, amb la finalitat d’ajudar-ho en la seva problemàtica.

Així doncs els nostres pacients reben tractament individualitzat en funció de la seva personalitat i del problema que planteja. És a dir ens adaptem a les necessitats del pacient basant-nos en els nostres protocols i coneixements científics.

Tant el meu equip com jo ens destaquem per ser clars, concisos i persistents, invertint constantment en formació per poder ajudar millor als nostres pacients.

Consulta psicològica a Barcelona (Eixample Esquerra)

Si necessites ajuda pots contactar-nos o apropar-te a fer una consulta psicològica, estem al carrer Josep Tarradellas de Barcelona (prop de plaça Francesc Macià entre el carrer Londres i Rocafort). Un equip d’experts psicòlegs liderats per la psicòloga Laia Boixeda que pot ajudar-te a solucionar qualsevol problema psicològic que puguis patir, o pateixi algun familiar, amic. Per arribar a la nostra consulta pots arribar amb els autobusos: 27, 32, 41, 54, 59, 66, H8. O la parada de metro Entença (L5) o una miqueta més lluny: Plaça del Centre (L3) o el tramvia (T1, T2, T3)

HORARIS DEL CENTRE
Atenem al nostre centre de dilluns a divendres, horaris visites a convenir.

Com demano cita al centre Laia Boixeda?

Pots demanar visita per telèfon 934 191 061
REGLES DE PETICIÓ DE VISITES:

Si us palu us preguem seguir aquests requisits per ofrir-vos el millor servei.

*Demanar Hora al menys 2 dies avants de la cita.
*Cancel·lació de cites mínim 2 díes avans de la cita concertada