Benvinguts al nostre Centre de Psicologia i Psicoteràpia Laia Boixeda.

Perquè escollir el nostre centre?

 • Atenem als nostres pacients de manera personalitzada en funció de la seva personalitat i del problema pel qual consulten.
 • Ens adaptem a la necessitats del pacient basant-nos en els nostres protocols interns i coneixements científics adquirits durant la nostra llarga i reeixida carrera.
 • Amb les nostres teràpies s’aconsegueixen resultats a curt termini.

El nostre centre, fundat l’any 1.994 amb la finalitat de poder ajudar i alleujar el sofriment psicològic.

Com a directora del centre m’agradaria detallar alguns aspectes i fonaments del centre:

Ens sentim compromesos amb la millora de la qualitat de vida de les persones que sol·liciten la nostra ajuda i aquest compromís és palpable en el tracte i atenció que els dispensem. A més, comptem amb la tranquil·litat que aporta el saber-se utilitzant eines i tècniques que han demostrat amb escreix la seva efectivitat.

Altres col·laboradors de la clínica

 • Elisenda Roig – Psiquiatra
 • Josep Roures – Psicòleg clínic
 • Eduard Dabra – Psicòleg clínic
 • Isabel Rosell – Administrativa

DADES ACADÈMIQUES DE LA DOCTORA BOIXEDA

Llicenciada en Psicologia Clínica, Universitat de Barcelona 1977. Numero de col·legiada: 716
 • Perita Crafopsicológica, Universitat Autònoma de Barcelona 2004
 • Títol d’especialista en Psicologia Clínica 2007
 • Master en sexologia, Hospital Clínic de Barcelona
 • Membre Numerari de la Reial Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears.
 • Membre de la Societat Catalana de Terápia Psicosomática.
 • Membre de la Societat Catalana de Medicina Psiquiàtrica.
 • Professora Free-lANCE de la Societat FAMAREC en les temàtiques de transtorns d’Ansietat, Stress i les diferents psicoterápias que es poden aplicar.
 • L’any 2002 formo part de la junta de govern de l’associació Catalana per al control de l’ansietat.
 • Diverses conferències sobre els diferents transtorns psicològics i de manera específica sobre transtorns d’ansietat, transtorns bipolars.

 

DADES PROFESSIONALS DE LA DOCTORA BOIXEDA

Des de 1977 fins a l’actualitat: Exercici lliure de la professió en la consulta privada del Dr. Còrdova.

Descripció de les tasques exercides:

 1. Des de la meva entrada en aquesta consulta com a estudiant en pràctiques (1973), fins avui, he tractat directament, o en col·laboració, a un gran nombre de pacients amb diferents patologies: malalties psicosomàtiques, depressió, ansietat, trastorns de la personalitat i quadres psicótics, així com problemes de parella i familiars.
 2. És de destacar la meva participació, al llarg de tots aquests anys, en les diferents sessions clíniques realitzades amb una freqüència mínima setmanal amb els altres membres de la consulta per al debat i l’examen dels diferents casos. Les mateixes m’han aportat un ampli coneixement de les patologies i de les particularitats dels tractaments i els seus efectes.
 3. A tots els pacients els he organitzat i controlat les seves històries clíniques i les seves visites periòdiques. Directament, amb el titular de la consulta, procedeixo al debat dels aspectes farmacològics i psicoterapéuticos.
 4. He estat creadora i impulsora, en aquesta consulta, de l’àrea de psicodiagnóstico, orientació professional i psicoterápia, dirigint-la i ocupant-me de la mateixa, des de la seva creació en 1977. Així mateix vaig tractar als pacients que requerien ingrés en la Clínica, antigament cridada «Frenopátic» amb psicoteràpia a més del tractament farmacológic prescrit pel Dr. Còrdova. Durant diversos anys també vaig visitar als pacients ingressats en la Clínica Psiquiàtrica Fuster, de l’Avinguda Espasa de Barcelona.
 5. Disposo d’alta competència en el treball psicològic i psicoterapéutic en pacients amb trastorns d’ansietat, depressió, stress, etc., així com en l’orientació psicològica en aquelles famílies o parelles que precisen de la meva ajuda, donades les dificultats d’interrelació que presenten, sent considerada un complement important en aquesta labor. És de destacar la meva capacitat per a l’aplicació de tractaments psicotrepéutics diferenciats davant diagnòstics iguals., tenint en compte els aspectes psicològics i de personalitat dels pacients, la qual cosa s’ha traduït en l’èxit i benestar posterior dels mateixos.
 6. 1978-1982, col.laboració amb l’Hospital de la Creu Vermella del carrer Dos de Maig, Barcelona. vaig Compatibilitzar la meva dedicació anterior amb aquesta, on vaig exercir com a professional lliure, participant en casos d’avaluació psicològica de pacients en tratament Psiquiàtric. Els principals casos i patologies tractats van ser al voltant de mil.
 7. L’any 1998 i fins avui m’instal·lo independentment com a psicòloga clínica en l’Av. Josep Tarradellas 80, des d’on segueixo exercint les funcions de psicòloga clínica, en la qual col·laboren una psiquiatra i diversos psicòlegs.
 8. Al juliol d’any 2002 formo part de la junta de govern de la «ASSOCIACIÓ CATALANA PER Al CONTROL DE L’ANSIETAT«.

Pots descarregar-te el CV de Laia Boixeda al següent enllaç.
Descarga el CV de LAIA BOIXEDA